Informatie over Axiradius

Axiradius is ontwikkeld ter ondersteuning van het kraakbeen. Axiradius bestaat uit 3 hoofdbestanddelen, namelijk Glucosamine, Chondroitine en vitamine C.

Axiradius is ontwikkeld door Orthoklinika B.V. Een geregistreerde onderneming voor het op de markt brengen van voedingssupplementen.

Lees de gebruiksaanwijzing van Axiradius


Glucosamine Axiradius 180 bevat twee afgesloten plastic bewaarboxen met elk 90 tabletten; voldoende voor drie maanden. Uw bestelling wordt verpakt in een mooie stevige verzenddoos, die door de brievenbus kan.

Samenstelling

Actieve Bestanddelen per tablet per 2 tabletten
Glucosaminesulfaat 2KCL
* Komt overeen met 1500 mg elementaire glucosamine
1875 mg*
Chondroitinesulfaat 250 mg 500 mg
Vitamine C 50 mg 100 mg

Ingrediënten

Glucosaminesulfaat 2KCL (uit schaaldieren), chondoïtinesulfaat, cellulose mc (vulmiddel), povidon (granuleermiddel), ascobinezuur, magnesiumstearaat (antiklontermiddel), siliciumdioxide (antiklontermiddel) hypromellose (glansmiddel), titaniumdioxide (kleurstof), talk (antiklontermiddel), polysorbaat (bevochtigingsmiddel), bijenwas (glansmiddel).

Over Orthoklinika

Orthoklinika B.V. is een geregistreerde onderneming voor het op de markt brengen van voedingssupplementen waaronder Axiradius, een voedingssupplement met o.a. Glucosamine, Chondroïtine en vitamine C.

Vitamine C draagt bij tot de gebruikelijke collageenvorming (hoofdbestanddeel van uw bindweefsel) voor een normale werking van uw botten en het kraakbeen.

Contactgegevens

Postadres
Postbus 213
6400 AE Heerlen
 
Tel. 0900-2255220 (€0,10/ minuut)
E-mailinfo@orthoklinika.nl